dimecres, 25 d’abril del 2018

Imginació...




                1. Escriu una història, mínim 20 línies, on apareguin els següents personatges: un llibre, una capsa
 màgica, un nin i una ovella. Imaginació al poder!
Aixo era i no era un nin que per molt dificil que pareixi de creure vivia amb una ovella, un dia varen anar pasejant per un camí tant bonic que quan passaves a devora et semblava que estaves amb sa mateixa vida varen trobar una cova i com no varen entrar a l'entrada de la cova varen trobar un llibre que els hi advertia de que si entraven no surtirien i el nin no ho va creure i va seguir cap endavant amb la mala sort que ni va entrar i ja es va fer un bon tall a la cama despres de caure d'una considerable altura la ovella no va poder baixar per tant que ara es trobava el nin tot sol per lo qual no tenia mes ajuda que ell mateix.
Seguint per la cova es va trobar una capsa que a simple vista no pareixia més que una capsa normal i corrent pero en el moment que la va obrir es va adonar de que no era aixo, quan la va obrir es va adonar de que era una capsa mágica.
Va sortir un geni de la capsa mágica i li va concedir tres desitjos per ser la única persona que el va treure de aquell infern desde més de dos segles.
El primer desitj del nin va ser que mai li faltes de res i aixi sirá va dir el geni, el segon desitj va ser que mai ningú mes podes trobar aqueixa capsa mágica si no fos ell, pareixera egoista pero si ho pensau be si una altra persona tingues la possibilitat de demanar tres desitjos ningú sap el mal que podria fer per lo qual no es egoista sino una manera de defensar el mon.
I el tercer i ultim desitj va ser que ni ell ni sa seva ovella poguesin morir mai aixi sempre viviria al costat de la seva millor amiga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada