dimecres, 18 d’abril del 2018

Fotografía




 1. Busca información sobre el fotógrafo Dariusz Klimczak, y la cuelgas en tu blog  Qué tipo de fotografias hace? Cuelga 10 fotografias suyas que te gusten i explica qué representa para ti cada una de ellas.



Dariusz Klimczak (nascut el 17 de juny de 1980 a Rawa Mazowiecka ) - Polític polonès i funcionari del govern local, des de 2009, membre del consell de la regió de Lodz, des del 2014 en el càrrec de vicepresident, vicepresident del Partit Popular del Polònia .
Biografia


És llicenciat en història a la Universitat Jagiellonian . Va completar els seus estudis de doctorat en el camp de les ciències polítiques a la Facultat de Periodisme i Ciències Polítiques de la Universitat de Varsòvia [1] .

El 2002, es va unir al PSL a Cracòvia i al Fòrum del Jove , una organització juvenil d'aquest partit. Ho era portaveu de la junta voivodística de la PSL i assistent de Czesław Siekierski, un eurodiputat [1] . El 2005, va córrer amb èxit per al Sejm [2] .

De gener de 2005 a març de 2006 va ser president de la junta regional de FML a la Petita Polònia. Des de setembre de 2005 fins a febrer de 2013, va ser president de la junta nacional de FML, després va ser guardonat amb el president honorari d'aquesta organització [1] .

El 2008, va ser membre del presidí de la junta provincial del Partit Popular Polonès a Łódź, el mateix any que va ser elegit membre del consell del partit [1] . El 2012, va ser elegit vicepresident de la junta de voivodies i es va convertir en el secretari del Comitè Executiu Suprem del Partit Popular Polonès [3] .

El 17 de febrer de 2009, va ser nomenat membre del consell de la província de Lodz [4] . Se li va encarregar una supervisió substancial del Departament de Política Sanitària, hospitals provincials, el Centre Regional de Política Social i el Departament de Cultura Física, Esport i Turisme. El mateix any, va sol·licitar sense èxit al Parlament Europeu [5] . En les eleccions al consell regional de Łódź el 2010, va ser triat regidor del quart mandat [6] , de nou va ser elegit membre de la junta de província . El 2011, per segona vegada, no va poder executar amb èxit al Sejm [7] , i el 2014 al Parlament Europeu [8] . El 2014, va mantenir el mandat del regidor del consell regional per al pròxim mandat, l'1 de desembre es va convertir en diputat mariscal en el nou consell de la província de Łódź [9] . El 2015, es va fer càrrec del lideratge de les estructures regionals de PSL [10] . El mateix any, va sol·licitar sense èxit un mandat parlamentari. A la NKW, el PSL es va traslladar del càrrec de secretari al càrrec de vicepresident.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada